Hoeksche Waard, Goeree Overflakkee, Barendrecht.

 

Geachte bovenbouw docent(en),                                    

 

Steeds vaker is er aandacht voor het fenomeen ADHD en steeds vaker ervaar ik dat de wijze waarop, heel negatief is met name in de media. Door die negativiteit is er weinig ruimte om inzicht te krijgen wat ADHD werkelijk is. Dit geldt voor docenten maar ook voor leerlingen. Wetenschappelijk is vastgesteld dat 5% van de kinderen ADHD heeft. Het spreekt voor zich dat de kans heel groot is op één, of zelfs meerdere, leerling(en) met ADHD in de klas. Voor deze leerlingen is het (vaak) moeilijk aan de verwachtingen van hun omgeving te voldoen en worden zij daardoor vaak minder geaccepteerd.

In het kader van de verplichting vanuit de onderwijsinspectie om voldoende aandacht te besteden aan “Burgerschapsvorming” wil ADHD-Coaching-Strijen u daarom graag het volgende aanbod doen:

De mogelijkheid om uw school in te schrijven voor een gastles/workshop voor een groep leerlingen van de bovenbouw (max. 30 leerlingen). Tijdens deze gastles willen we met deze groep in gesprek gaan om inzicht te geven waarom een leerling met ADHD anders kan zijn in gedrag en met leren. 
Omdat deze gastles/workshop van ADHD-Coaching-Strijen vorig jaar een groot succes was, kan ook dit jaar uw school inschrijven voor deze gastles.  
Heeft u belangstelling maak dan z.s.m. een afspraak, u kunt zich hier 
aanmelden.
Ik bied uw school tot de zomervakantie 2014 één GRATIS workshop aan. De workshops worden maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag gegeven.

 

Ik hoop binnenkort een positieve reactie van u te mogen ontvangen .

 

Met vriendelijke groet,

Pauline van Roon. 

logoADHD-Coaching-Strijen2015.jpg

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Maak een Gratis Website met JouwWeb