DEELNEMERS SPECTRUM EVENT 2014

                         

 

                     

 

                blauw_zonderrandcopy-1.png           

 

                       

 

                

 

        

                     

 

      

U kunt met uw medische vragen bij Dr. Pereira terecht, in de spreekkamer. Daar u in rust en privacy met de arts in gesprek. Er zal een lijst liggen bij de balie waar u zich kunt aanmelden (tijd afspraak maken) voor een gesprek. I.v.m. privacy krijgt u een nummer. De tijdsduur van de gesprekken is afhankelijk van het aantal aanmeldingen. U dient 5 minuten voor de afgesproken tijd, in de buurt van de spreekkamer aanwezig te zijn, u(w nummer) wordt daar opgeroepen. 

 

 

*********************************************************

 

 

Speel Leer Doen presenteert educatieve leermiddelen en zoveel meer. 

                                               

Speel Leer Doen neemt verschillende materialen mee en met de meeste materialen mag je spelen, van dichtbij bekijken, voelen, inzien, bouwen en uit proberen. Veel dozen zijn lekker open. 

Van een Tangle tot aan TopSpin. Van een taalkwartet tot tafelwaaier. 

Verder kun je doorlopend komen bouwen met LAQ. LAQ is een nieuw constructie materiaal uit Japan en werkt rustgevend. Maar is ook super goed voor je inzicht, concentratie en motoriek.

Helaas kan ik niet alles meenemen maar mocht je graag iets willen zien die dag, laat het me weten dan neem ik dat (geheel vrijblijvend ) voor je mee.

www.speelleerdoen.nl  www.speelleerdoenwebwinkel.nl

Ook nieuw materialen hopen we op tijd binnen te hebben, dan staat het nog niet op de website maar kunnen jullie al wel vast kennis maken. Tot gauw!!

 

*****************************************

 Nieuwetijds Coach & Trainer& Psycholoog

   voor onderwijs, opvoeders en kinderen

 

Shael E'lani van Open Spirit helpt ouders, kinderen en inspireert scholen middels persoonlijke begeleiding , trainingen en lezingen.
Als GZ-psycholoog combineert zij haar 25 jaar ervaring met kennis vanuit diverse culturen, visies rondom persoonlijke ontwikkeling en het pad van de mens.
Scholen helpt zij om de essentie van het onderwijs vorm te geven en een analyse waarmee er meer rust kan komen in lesgeven en leerling gedrag.
Zij geeft deskundigheidsbevordering aan coaches en psychologen mbt Nieuwetijdskinderen. 
Op deze dag geeft Shael 4 korte lezingen (20 min) en is er ruimte voor vragen. 
Lezingen titels:
“ Kinderen en Adhd, Wat hebben zij nodig ? 
Hoe weet je wat er nodig is?” 
“Hooggevoelige en Nieuwtijds-kinderen en  Adhd “

http://www.openspirit.nl/

    **********************************************

 

Veelzijdig met een Buitengewoon Actief Brein

       

Het veelzijdige BAB Instituut zal presentaties verzorgen met verschillende thema’s: Informatie over het Buitengewoon Actief Brein,  coachtrajecten, de Ervaringsdeskundigheid Poli en het effect van de buitengewone verwerking van zintuiglijke prikkels. Tussendoor kunt u korte één op één coaching sessies van 15 minuten ervaren. Presentatie en coaching tijden zullen in het programma worden weergegeven. 

 

********************************************************        

 

Squease zal u uitgebreid informeren  en presenteren wat het effect van het drukvest is. U kunt de modellen bekijken, voelen en misschien wel even dragen. De Squease presentator wil graag al uw vragen beantwoorden en zorgen dat u aan het einde van de dag ook deze ervaring rijker bent. 

 ************************************************************* 

 

Hoewel er zoveel verschillende oorzaken van ADHD en ADD worden beschreven in allerlei literatuur, is het nog maar de vraag wat de waarheid is. Of misschien is de oorzaak voor ieder mens wel anders? Niemand is ten slotte gelijk.

In mijn lezing (met powerpoint) die je op dit Event kunt volgen zal ik de invloed van ons systeem van herkomst belichten. In welk nest kwamen wij ter wereld en hoe hebben wij ons aangepast aan wat daar de ongeschreven regel was. Hoe hebben wij ons staande gehouden met al onze kwetsuren die wij opliepen. Hoe worden of blijven wij wie we in wezen zijn. Wat kunnen we zelf doen?

**************************************************************